Day: април 28, 2020

Пет клучни прашања во врска со користењето на поштенските услуги за време на коронавирусот

Поштенските услуги во овие услови на корона кризата, се толку значајни што нивната нефункционалност или прекин би имале ослабувачко влијание врз економската безбедност, како и

Прочитај повеќе »