Доставата е клучен фактор во Вашиот бизнис!

 

Пост Експрес врши брза и квалитетна достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!

Поштенските услуги и системи се клучни за секојдневното работење на деловните субјекти.

Многу компании и канцеларии зависат од точноста и ефикасноста на поштенските услуги и системите за испорака за вршење на нивната секојдневна работа.

Ние Ви нудиме:

➡️ Систем за следење на Вашите пратки;

➡️ Центар за грижа на корисници;

➡️ Пристапни цени за нашите услуги;

➡️ Сигурност, стабилност и доверба;

Користете ги нашите услуги кои ќе Ви овозможат да посветите повеќе внимание на Вашиот бизнис!

Дознајте повеќе за поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!