Новогодишните и божиќни празници се секогаш повод и причина да подариме среќа!

Новогодишните и божиќни празници се секогаш повод и причина да подариме среќа, да направиме добро дело, хуман гест, да покажеме несебичност, да му го разубавиме некому денот и да предизвикаме насмевка.
Оваа година на наша особена чест и задоволство одговоривме на барањето од страна на Асоцијацијата на лица заболени од Цистична фиброза.
Нивното барање претставуваше за нас можност како општествено одговорна компанија, да изнудиме насмевки и среќа кај сите дечиња кои со нетрпение ги очекуваа доставувачите на Пост Експрес Македонија да пристигнат со нивните пакетчиња.
Израдувајте некого и Вие, разубавете му го денот, а ние Ве уверуваме дека Вашите пратки и честитки со Пост Експрес ќе стигнат безбедно и навремено!
Пост Експрес – Пошта за сите!