Бидете и Вие дел од нашиот успешен тим! Вработуваме – “Дата Центар – Влез на пратки”

Со цел проширување на тимот за логистика Пост Експрес Македонија распишува оглас за следната работна позиција:

Оглас бр.012 – “Дата центар – Влез на пратки” – Реон Скопје

 


 

Опис на работната позиција:

¤ Преглед на пристигната тековна роба.

¤ Водење евиденција при прием на тековна роба.

¤ Евидентирање на сите влезни тековни пратки и писма во нашиот систем.

¤ Почеток на работно време 16:00 или 17:00 часот.

 

Потребно образование, работно искуство и квалификации:

¤ Средно стручно образование

¤ Високо ниво на одговорност и концентрација

¤ Упорност, истрајност и совесност во работењето

¤ Познавање на англиски јазик

¤ Познавање на работа со компјутери

¤ Способност за индивидуална и тимска работа

¤ Способност за работа под притисок

¤ Предност имаат апликантите со претходно работно искуство

 

Ние нудиме:

¤ Одлични услови и тимска работа во средина со амбициозен и професионален тим;

¤ Континуирана обука од страна на компанијата

¤ Одлична плата

 


 

Доколку имате желба да бидете и Вие дел од нашиот успешен тим, испратете го Вашето CV (име и презиме на апликантот) на vrabotuvanje@postexpress.mk со назнака на позицијата или бројот на огласот за кој аплицирате или контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005.

Ве очекуваме!

Ваш Пост Експрес!