Дали знаевте дека:

Филипинскиот “доказ за достава” на друг левел!

Филипинските поштари ги фотографираат луѓето со нивните пратки како доказ за достава!

Бидејќи ова било задолжителен, Филипинците почнале да бидат креативни во сликањето на нивните фотографии, со што нивниот “доказ за достава” достигнал друг левел.

Неколку интересни фотографии биле објавени на 9gag, веб платформа со околу 15 милиони корисници и 120.000 редовно активни. Објавата била прегледана од повеќе од 30.000 луѓе и добила позитивни коментари меѓу кои едниот гласел: “Амазон треба да направи вака”.

www.postexpress.mk