Уживајте во викендот!

Искористете го викендот за безбедно ONLINE купување, а доставата препуштете ја на нас, тоа е наша задача.
Очекувајте ги Вашите пратки сигурно и безбедно во Вашиот дом.
Нашите доставувачи се подготвени секојдневно да излезат во пресрет на Вашите потреби.
Дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нидиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲071/204-787
📲072/239-001
📲072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!