Уживајте безгрижно во престојниот викенд!

Дозволете ние да се погрижиме за Вашите пратки!

Вршиме брза и навремена достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!

Контактирајте не:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Доставата е наша задача!

Пост Експрес – Пошта за сите!
📬📦📨