Тимот на Пост Експрес и во вонредни услови на работа успева да ги достави Вашите пратки до избраната локација.

Почитувани клиенти,

Тимот на Пост Експрес и во вонредни услови на работа успева да ги достави Вашите пратки до избраната локација.

Продолжуваме да го почитуваме протоколот за превенција и заштита од COVID-19, апелираме да останете дома и да го користите Вашиот личен доставувач.

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk