СТАНЕТЕ НАШ ПАРТНЕР ЗА ДОСТАВА СО ОДЛИЧНА ЗАРАБОТКА!

Оглас бр.004 – “Локален партнер за достава” – Реони: Штип, Кочани, Струмица и Тетово

 


 

Поради зголемување на мрежата за продажба на поштенски услуги и достава на пратки во реоните Штип, Кочани, Струмица и Тетово, Пост Експрес Македонија нуди можност за секоја компанија или поединец кој има капацитет да врши продажба на поштенски услуги и достава на пратки да стане наш локален бизнис партнер. За подетални информации контактирајте не на телефонскиот број 076/360-005 или можете да ни испратите mail на vrabotuvanje@postexpress.mk со Ваши податоци: име, презиме и телефонски број за контакт. Во најбрз можен рок ќе бидете контактирани и упатени со сите потребни информации од страна на нашиот тим.

Заедно можеме повеќе!

Ве очекуваме!