СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Почитувани клиенти и соработници!
Тимот на Пост Експрес Македонија по уште една успешна година помината заедно со Вас, Ви ги честита новогодишните празници.
Оваа година нека донесе нова среќа, нови цели и нови достигнувања!
Пост Експрес – Пошта за сите!