Со успешна организација, современи работни услови и одличен тим поставуваме нови стандарди!

Вршејќи навремени достави, позади кои стојат успешна организација, современи работни процеси и одличен тим, Пост Експрес воспоставува нови стандарди во оваа индустрија.

Токму поради тоа, главната дејност на нашата компанија се состои од доставување на секаков вид пратки низ цела Македонија!

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk