Со квалитетна достава, секоја преселба може да биде едноставна!

Решивте да се преселите во нов стан или отворивте нова канцеларија за Вашиот бизнис?
Ние сме тука за Вас!
Дозволете да се погрижиме за доставата на Вашите пратки и уверете се зошто токму ние сме лидери на пазарот во секторот за поштенски услуги!
Со квалитетно извршена достава и едноставноста при преселбата добивате повеќе време да се грижите за Вашиот бизнис или да го поминете со Вашите најблиски!
Дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!