Создаваме услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка!

Пунктовите распространети на територијата низ целата држава се наша продолжена рака со чија помош успешно и сигурно остваруваме брза и квалитетна достава до секое населено место низ целата територија на Република Македонија!
Дознајте ја точната локација и потребните информации на сите наши пунктови на следниов линк:
Исто така за повеќе информации поврзани со поволностите и услугите кои ги нудиме контактирајте не на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!