Сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал!

Складирање на Вашите пратки!

Доколку Ви е потребен дополнителен простор нудиме услуга за сигурно и безбедно складирање на Вашите документи, пратки или рекламен материјал во нашиот современ магацински простор!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!
📨🛵📦🚚📬