Се’ уште не сте одбрале подарок за 8-ми Март?

Се’ уште не сте одбрале подарок за 8-ми Март?
Не грижете се’ – ние сме тука за Вас!
Нарачајте ONLINE од Вашата омилена продавница, а ние ќе го доставиме подарокот навреме!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬