Се грижиме за јавното здравје и безбедноста на нашите клиенти!

Во време кога пандемијата зема се поголем замав најмалку што можеме да допринесеме е да ги почитуваме мерките и да се грижиме за јавното здравје!
Нашите доставувачи се подготвени секој ден да излезат во пресрет на Вашите потреби! Тие од самиот почеток на пандемијата ја искажуваат својата храброст, секогаш опремени со заштитна опрема, маски и ракавици, несебично се вложуваат во првата борбена линија против оваа пандемија и се грижат за нас и општото добро.
Користете ги нашите поштенски услуги сигурно и безбедно од Вашиот дом!
Дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!