Работите од дома овој викенд? Не очајувајте ние работиме заедно со Вас!

Работите од дома овој викенд?
Не очајувајте ние работиме заедно со Вас и ќе се погрижиме максимално да Ви ја намалиме грижата за доставата на сите Ваши пратки и нивно навремено испраќање додека Вие сте безбедни во вашиот дом!
Вршиме брза, сигурна и навремена достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Исто така за повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница www.postexpress.mk
Доставата е наша задача!
Пост Експрес – Пошта за сите!