Пунктовите на територијата низ целата држава се наша продолжена рака!

Пунктовите на територијата низ целата држава се наша продолжена рака со чија помош успешно и сигурно остваруваме брза и квалитетна достава!
Дознајте повеќе за новостите и услугите кои ги нудиме на нашата веб страница www.postexpress.mk или јавете се во контакт центарот на телефонскиот број 02/15-200.
Ние сме тука за Вас!
Ваш Пост Експрес!