Професионален тим со долгогодишно искуство!

Пост Експрес ви нуди одлична соработка предводена од успешен тим препознаен по способноста на сите членови да работат секојдневно заедно како едно.

Нашите клиенти секогаш уживаат професионална, ефикасна и непречена соработка со целата компанија, која е составена од амбициозни луѓе со долгогодишно искуство.

Ние сме тим кој Ви нуди беспрекорна квалитетна и навремна достава на Вашите пратаки низ целата територија на Република Македонија.

Вашите пратки се во сигурни раце!

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬

www.postexpress.mk