Поштенските услуги и системи се клучни за секојдневното работење на деловните канцеларии.!

Деловните субјекти зависат од ефикасноста на системите за испорака за да испраќаат различна документација. Деловните субјекти користат поштенски услуги и системи за да испраќаат и примаат важни известувања, потпишани договори, пакети и големи испораки.
Изберете сигурен партнер за достава и уверете се зошто сме најдобри!
➡️Систем за следење на Вашите пратки во живо!
➡️Центар за грижа на корисници!
➡️Пристапни цени на нашите услуги!
➡️Сигурност, стабилност и доверба!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Доставата е наша задача!
Задоволниот клиент е нашата мисија!
Брза, квалитетна и навремена достава на секаков вид пратки на територија на Република Македонија!
📦📬📨