Пост Експрес ја дели радоста со нашата фудбалска репрезентација!

Пост Експрес ја дели радоста со нашата фудбалска репрезентација!
Спортот – вистински амбасадор на Македонија!
Испишуваме историја во Европа!
🇲🇰⚽️🇲🇰🥇🇲🇰