Пост Експрес со нова подружница во Дебар!

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата нова подружница во Дебар. Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.

Сместени сме на ул. “8-ми Септември“, наспроти Општината во Дебар.
Rruga 8 Shtatori Perball Komunes.

⏱Работно време:
09:00 – 16:00 часот (пон-нед)

Контакт телефон:
📲 071/469-333

Ве очекуваме!

Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬

www.postexpress.mk