Пост Експрес – секогаш чекор поблиску до Вас!

Нашата мисија е да Ви се доближиме што повеќе и да бидеме полесно достапни за Вас. Тоа го постигнуваме со постојаното отворање на наши нови бази кои се поблиску до Вас!

Можете да не најдете на 21 локација низ Македонија, нашите бази се нашата продолжена рака со која сме секогаш чекор поблиску до Вас и успешно и сигурно остваруваме брза и квалитетна достава!

Работиме на постојано зголемување и во блиска иднина Пост Експрес очекувајте го и на нови локации во населба Центар, Ѓорче Петров, Карпош и Чаир.

Дознајте повеќе за новостите и услугите кои ги нудиме со нашата на нашата веб страница www.postexpress.mk

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!