Пост Експрес секогаш тука за Вас!

Студените денови се создадени да нè потсетат дека е најдобро дома. За овие денови Ви предлагаме да останете во Вашите топли домови и да ја очекувате нашата достава до Вашата адреса. 🏡
 
Временските услови не ги спречуваат нашите доставувачи да пристигнат навремено до Вас.
 
Дознајте повеќе за поштенските услуги, контактирајте не на следните телефонски броеви:
☎️ 02/15-200
☎️02/3125-553
📲 071/204-787
📲 072/239-001
📲 072/239-002
 
Пост Експрес – Пошта за сите!