Пост Експрес – Пошта за сите!

Нашата визија е да ја поврземе целата територија на Република Македонија, создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка.

Успешната долгогодишна соработка со бројни реномирани компании и нивната доверба е уште еден мотив да останеме лидери и најдобри на пазарот во услугите кои ги нудиме.

☑️ Достава до поштенско сандаче
☑️ Лична достава на сензитивни документи
☑️ Достава на препорачани писма со повратница
☑️ Достава на секаков вид пратки до Вашата врата
☑️ Достава на временски зависни пратки
☑️ Софтвер за следење на пратките во живо
☑️ Подигнување на пратки од нашата база
☑️ Враќање на неиспорачани пратки
☑️ Складирање на пратки

Ние сме првата пошта која користи еко возила при спроведувањето на поштенските услуги со цел поефикасна испорака на Вашите пратки и придонес за почиста околина. Со постојаната инвестиција во електричниот транспорт помагаме во целокупното здравје и светот во кој живееме.

Побарајте понуда и дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Исто така за повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница www.postexpress.mk

Доставата е наша задача!

Пост Експрес – Пошта за сите!