Пост Експрес – Пошта за сите!

Пост Експрес – Пошта за сите!
 
⏰ Квалитетна и навремена достава!
➡️ Точноста на куририте и квалитетот на нашата заедничка работа овозможува навремена достава и задоволни клиенти!
 
💻 Поштенски софтвер!
➡️ Користиме напреден софтвер преку кој вршиме импорт на пратки како и следење на нивниот статус на достава!
 
📞 Контакт центар 15-200!
➡️ Брза и ефикасна комуникација со нашите ценети клиенти. Нашите оператори се спремни да одговорат на секое Ваше барање!
 
🌱 Еко достава!
➡️Со цел намалување на загаденоста на вршиме достава со електрични возила и скутери!
 
📦 Складирање и логистика!
➡️ Пост Експрес Ви нуди модерен и професионален магацин за складирање и достава на Вашите пратки!