Пост Експрес – Пошта за сите!

Пост Експрес – Пошта за сите!
Доколку не сте во можност да ја примите пратката до врата на Вашата адреса, Пост Експрес Македонија Ви нуди можност за подигање на Вашите пратки од нашите бази.
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002