Пост Експрес – Пошта за сите!

Успешната долгогодишна соработка со бројни реномирани компании и нивната доверба е уште еден мотив да останеме лидери и најдобри на пазарот во услугите кои ги нудиме.
☑️ Достава до поштенско сандаче!
☑️ Лична достава на сензитивни документи!
☑️ Достава на препорачани писма со повратница!
☑️ Достава на секаков вид пратки до Вашата врата!
☑️ Достава на временски зависни пратки!
☑️ Софтвер за следење на пратките во живо!
☑️ Подигнување на пратки од нашата база!
☑️ Враќање на неиспорачани пратки!
☑️ Складирање на пратки!
Побарајте понуда и дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Исто така за повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница www.postexpress.mk
Доставата е наша задача!
Пост Експрес – Пошта за сите!