Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки!

Пост Експрес постојано го зголемува својот возен парк, со цел брза и навремена достава на Вашите пратки!

Нашиот возен парк брои повеќе од 60 возила (камион, комбиња, автомобили и скутери), а дел од нив се и електрични возила, бидејќи електричниот транспорт е нашата мисија!

Еден од последните проекти на нашата компанија е спроведување на еко достава, со што Пост Експрес Македонија стана првата пошта која користи еко возила при вршење на своите поштенски услуги!