Пост Експрес – Подружница Штип

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата нова локација на подружницата во Штип.
Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.
Сместени сме на ул. “Борис Кидрич“ бр. 55!
⏱Работно време:
08:00 – 16:00 часот (пон-пет)
08:00 – 14:00 часот (сабота)
Контакт телефон:
📲 071/332-005
Ве очекуваме!
Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬