Пост Експрес – Подружница Прилеп

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата подружница во Прилеп. Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.

Сместени сме на ул. “Ристе Ристески – Ричко“ бр. 26.

⏱Работно време:
08:00 – 16:00 часот (пон-пет)
08:00 – 14:00 часот (сабота)

Контакт телефон:
📲 070/230-558

Ве очекуваме!

Пост Експрес – Пошта за сите!

📦📨📬