Пост Експрес – Подружница Куманово

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата подружница во Куманово. Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.
Сместени сме на бул. “Октомвриска Револуција“ бр. 30!
⏱Работно време:
08:00 – 17:00 часот (пон-пет)
08:00 – 15:00 часот (сабота)
Контакт телефон:
📲 075/285-666
Ве очекуваме!
Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬
Previous slide
Next slide