Пост Експрес – Подружницата во Струга

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви ја претставуваме нашата локација на подружницата во Струга.

Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки. 

Сместени сме на ул. “Кузман Јосифовски Питу“ бр.10!

⏱Работно време:
09:00 – 16:00 часот (пон-пет)
09:00 – 13:00 часот (сабота)

Контакт телефон:
📲 076/405-087
📲 076/318-778

Ве очекуваме!

Пост Експрес – Пошта за сите!
📦🛵📨🚚📬

www.postexpress.mk