Пост Експрес Македонија секогаш чекор поблиску до Вас!

Со задоволство Ви претставуваме уште една наша локација со која сакаме да бидеме што полесно и повеќе достапни за Вас и да Ви го олесниме начинот на примање и испраќање на Вашите пратки.

Сместени сме на булеварот “Јане Сандански“ бр. А-2, во трговскиот центар “Бисер“, на приземје, од страната на катната гаража “Илинден“.

Ве очекуваме!

Доставата е наша задача!

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
 

Пост Експрес – Пошта за сите!