Пост Експрес Македонија секогаш чекор поблиску до Вас!

Со задоволство Ви претставуваме уште една наша локација со која сакаме да бидеме што полесно и повеќе достапни за Вас и да Ви го олесниме начинот на примање и испраќање на Вашите пратки.
Сместени сме на булеварот “Јане Сандански“ бр. А-2, во трговскиот центар “Бисер“, на приземје, од страната на катната гаража “Илинден“.
⏱Работно време:
10:00 – 18:00 часот (понеделник – петок)
10:00 – 16:00 часот (сабота)
Контакт телефон:
📲 072/239-001
Ве очекуваме!
Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬