Пост Експрес Македонија секогаш поблиску до Вас!

Со задоволство Ви претставуваме една наша локација во Скопје-Аеродром, од каде што можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.

Сместени сме на булеварот “Јане Сандански“ бр. А-2, во трговскиот центар “Бисер”, на приземје, од страната на катната гаража “Илинден”.

Работно време:
10:00 – 18:00 часот (понеделник – петок)

10:00 – 16:00 часот (сабота)

Контакт телефон:
📲 072/239-001

Ве очекуваме!

Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬

www.postexpress.mk