Пост Експрес Гази Баба – Главен Магацин

Пост Експрес секогаш поблиску до Вас!

📢 Од 01.05.2021! 📢
Со задоволство Ви ја претставуваме новата локација на нашиот главен магацин во Скопје – Гази Баба.
Уште една наша локација од која можете полесно да вршите примање и испраќање на Вашите пратки.
Сместени сме на ул. “Миодраг Илиќ“ бр. 1Б!
⏱Работно време:
08:30 – 16:30 часот (пон-пет)
09:00 – 14:00 часот (сабота)
Контакт телефон:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Ве очекуваме!
Пост Експрес – Пошта за сите!
📦📨📬