Пост Експрес Ви нуди пристапни цени во согласност на Вашите потреби и интереси!

Цените на услугите може да варираат во зависност од должината и типот на договорот, одобруваме и попусти.

Ценовникот може да се погледне на:
https://postexpress.mk/cenovnik/

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬

#postoffice #delivery #постекспрес