Пост Експрес Ви нуди можност да ја подигнете Вашата пратка од нашите бази кои се најблиску до Вас!

Имате неочекувана промена во Вашиот распоред, не може да ја примите пратката на адресата која сте ни ја посочиле? Не грижете се’!

Со Пост Експрес имате можност да ја подигнете Вашата пратка од нашите бази кои се најблиску до Вас!  🚚

Со посета на нашиот веб информирајте се подетално за нашите локации!

https://postexpress.mk/lokacii/

 

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!

www.postexpress.mk