Очекувате пратка овој викенд?

Не заборавајте ја можноста за следење на Вашите пратки и статусот на нивната достава ONLINE преку нашата WEB апликација и очекувајте повик од нашиот доставувач!
Доставата е наша задача!
Уживајте во викендот!