Ние можеме да Ви помогнеме да ја ширите празничната радост!

Празничната сезона е веќе започната и како и секогаш во овој период сме дополнително ангажирани!
Затоа подгответе се на време!
Ги доставуваме вашите писма и пратки најбезбедно и најбрзо!
За да им дадете најдобра шанса на Вашите писма и пакети да стигнат на време за Нова Година и Божиќ, испратете што е можно порано и со нас Вашите подароци и честитки ќе стигнат навремено за празниците.
Контактирајте не и информирајте се за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!