Не успеавте да ја примите пратката на Вашата врата?

Не успеавте да ја примите пратката на Вашата врата?
Не грижете се, Пост Експрес Македонија Ви нуди можност за преземање на Вашите пратки од нашите бази кои се најблиску до Вас!
Со посета на нашиот веб информирајте се подетално за нашите локации!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!