Не грижете се за големината, тежината и чувствителноста на Вашите пратки!

Не грижете се за големината, тежината и чувствителноста на Вашите пратки!

Пост Експрес Македонија Ви нуди најсигурна и најбезбедна доставата!

Вршиме прием и достава на секаков вид пратки од и до Вашата врата на целата територија на Република Македонија!

📨📦📬

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:

☎️02/15-200

☎️02/3125-553

📲📞071/204-787

📲📞072/239-001

📲📞072/239-002

За повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница

www.postexpress.mk