Нашите Суперхерои!

Благодарност до нашите поштенски работници кои неуморно доставуваат пратки во вондредни услови за време на пандемијата со COVID-19 вирусот!

Пост Експрес – Пошта за сите!

📨📦📬

www.postexpress.mk