Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со целата компанија!

Нашите клиенти секогаш уживаат професионалност, ефикасност и непречена соработка со целата компанија, која е составена од искусни и амбициозни луѓе создавајќи услови за непречена трговија каде далечината не претставува никаква пречка.
Од писма до габаритни пратки, ние сме лидери и најдобри на пазарот во секторот за поштенски услуги!
Вршиме прием и достава на секаков вид пратки на целата територија на Република Македонија!
Побарајте понуда и дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Доставата е наша задача!
Пост Експрес – Пошта за сите!