Нашата мисија и цел е професионална достава и задоволни клиенти!

Нашата мисија и цел е професионална достава и задоволни клиенти!
Вршејќи навремени пратки позади кои стојат успешна организација и современи работни процеси, Пост Експрес воспоставува нови стандарди во оваа индустрија.
Вредности на компанијата:
💰Пристапни цени!
👨‍💻Професионален тим!
🚗Современи возила!
⏰Навремена доста!
🤝Сигурност и доверба!
Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002