Лична достава на сензитивни документи!

Пост Експрес врши достава на сензитивни документи, тужби, рочишта, судски покани и сл.

Нашата успешната долгогодишна соработка со бројни реномирани компании и нивната доверба е наш мотив да останеме лидери и најдобри на пазарот во услугите кои ги нудиме.

Дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!
📨📦📬

www.postexpress.mk

#postoffice #delivery#постекспреспоштазасите