Купувајте ONLINE безбедно и безгрижно, доставата е наша задача!

Купувајте ONLINE безбедно и безгрижно од удобноста на Вашиот дом, од Вашата канцеларија, од работа или во движење, и очекувајте ја нашата експресна достава до Вашата адреса.
Брза, едноставна и навремена достава на Вашите пратки е нашата цел!
Порачувајте ги Вашите омилени ONLINE производи и не грижете се за доставата, тоа е наша задача!
Дознајте повеќе за поволностите и услугите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Исто така за повеќе информации можете да ја посетите и нашата Web страница www.postexpress.mk
Пост Експрес – Пошта за сите!