Квалитетната и навремена достава е клучот за успех на се повеќе бизниси!

Нашата мисија е да го олесниме функционирањето на Вашиот бизнис и да го забрзаме процесот на придобивање нови и задоволни клиенти со кои ќе можеме сите да растеме и напредуваме заедно!
Искористете ги нашите поштенските услуги со достава на целата територија на Република Македонија и фокусирајте се на градење на Вашиот бизнис!
Побарајте понуда и дознајте повеќе за услугите и поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002
Пост Експрес – Пошта за сите!