Искористете една од нашите многубројни понуди!

Пост Експрес Македонија Ви нуди можност да ја оставите Вашата пратка во нашите пунктови, а примачот може да ја подигне уште истиот ден!
 
Дознајте повеќе за поволностите кои ги нудиме на следните телефонски броеви:
 
☎️02/15-200
☎️02/3125-553
📲📞071/204-787
📲📞072/239-001
📲📞072/239-002

Пост Експрес – Пошта за сите!